Vakantiehuisjes 2 pers.

BEL 06 - 44 99 40 37

Vakantiehuisjes voor 2 personen

In het centrum van Giethoorn, met z’n mooi aangelegde tuinen en typische bruggetjes kunt u verblijven in een luxe 1-8 pers. appartement of 2-pers. vakantiehuisje. Uitstekend geschikt voor een heerlijk rustige vakantie in de natuur van Nationaal Park Weerribben-Wieden. Of actiever: er kan in de fraaie omgeving uitstekend gewandeld en gefietst worden. En uiteraard volop gevaren vanaf uw locatie.

Fiets-, vaar- en wandelkaarten zijn beschikbaar, evenals een overdekte fietsenstalling (met oplaadstation e-bikes) voor uw eigen fiets. Fluisterbootjes en e-sloepen zijn met korting te huur vanaf uw locatie!

Overnachten midden in Giethoorn

Sfeervol ingericht

Met ruime tuinen en natuurgebied

Boten te huur vanaf locatie

Wieden Lodge (2-pers.)

Dit vakantiehuisje is enkele jaren geleden geheel intern verbouwd met o.a. nieuwe slaapvide, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe cv en sfeervol heringericht.

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair, compleet ingerichte open keuken met combi magnetron, inbouwkoelkast, 4-pits kooktoestel (gas), koffiezet-apparaat, vaatwasser enz.; een tweepers. slaapvide met twee 1-pers. bedden; fraaie badkamer met douche, wastafel, haardroger en toilet.

Het vakantiehuis is o.a. voorzien van centrale verwarming en ktv (kabelaansluiting). Er zijn twee terrassen met tuinmeubelen en een ruime tuin die overloopt in eigen natuurgebied. Er is vast internet en gratis wifi.

 

Mail voor nadere info/reservering de gewenste verblijfsperiode en het aantal personen,

dan zenden we u een link met alle informatie en de exacte tarieven.

Giethoorn Lodge (2-pers.)

Fraai en rustig gelegen aan ruime tuin met uitzicht op natuurgebied in hartje Giethoorn.

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair, in 2024 nieuw ingericht. Compleet ingerichte open keuken met koelkast, 4-pits kooktoestel (gas), magnetron, koffiezetapparaat enz. Een kleine c.q knusse slaapvide (niet echt geschikt voor ‘oudere of lange mensen’, daarvoor bevelen we de Wieden Lodge aan) met tweepersoons bed.  Douche, toilet en wastafel w/k. Haardoger  aanwezig.

De Giethoorn Lodge is voorzien van centrale verwarming en ktv (kabel). Er is een houten veranda met tuinmeubelen en fraai uitzicht op ruime tuin (met zitjes) die overloopt in natuurgebied. Gratis WIFI.

 

Mail voor nadere info/reservering de gewenste verblijfsperiode en het aantal personen,

dan zenden we u een link met alle informatie en de exacte tarieven.

BEL ONS

06 4499 4037

BED & BOOT MOL GROENEWEGEN

Binnenpad 28  NL-8355 BR GIETHOORN

Openingstijden bootverhuur

9.30  - 17.30 uur

E-mail

info@fluisterboot.nl