Vakantiehuisjes 2 personen

BEL 06 - 44 99 40 37

Vakantiehuisjes Giethoorn

Wakker worden in een bijzondere omgeving? Huur een vakantiehuis in Giethoorn! Overnachten aan de dorpsgracht in het centrum van dit unieke dorp!

En uiteraard volop gevaren in (zeil)punter, fluisterboot of kano. Fiets-, vaar- en wandelkaarten zijn beschikbaar, evenals een overdekte fietsenstalling (met oplaadstation e-bikes) voor uw eigen fiets. Fluisterbootjes, punters en kano’s zijn te huur vanaf uw locatie.

Overnachten midden in Giethoorn

Sfeervol ingericht

Prachtige wandel- en fietspaden

Boten te huur vanaf locatie

Wieden Lodge

(2-pers.)

Dit vakantiehuisje is enkele jaren geleden geheel intern verbouwd met o.a. nieuwe slaapvide, nieuwe keuken, nieuwe badkamer en nieuwe cv en sfeervol heringericht.

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair, compleet ingerichte open keuken met combi magnetron, inbouwkoelkast, 4-pits kooktoestel (gas), koffiezet-apparaat, vaatwasser enz.; een tweepers. slaapvide met twee 1-pers. bedden; fraaie badkamer met douche, wastafel, föhn en toilet. Het vakantiehuis is o.a. voorzien van ktv (kabelaansluiting) en centrale verwarming. Er zijn twee terrassen met tuinmeubelen. Er is vast internet en gratis wifi.

NADERE INFO & RESERVERING

Giethoorn Lodge

(2-pers.)

Fraai en rustig gelegen aan ruime tuin met uitzicht op natuurgebied in hartje Giethoorn.

Indeling

Woon- en eetkamer met goed meubilair; compleet ingerichte open keuken met koelkast, 4-pits kooktoestel (gas), magnetron, koffiezetapparaat enz.; een kleine c.q knusse slaapvide (niet echt geschikt voor ‘oudere mensen’, daarvoor bevelen we de Wieden Lodge aan) met tweepers. bed; toilet en wastafel w/k; douche. De Giethoorn Lodge is o.a. voorzien van ktv (kabel) en een gevelkachel. Er is een houten veranda met tuinmeubelen en fraai uitzicht op ruime tuin met aangrenzend natuurgebied. Gratis WIFI.

NADERE INFO & RESERVERING

BEL ONS

06 4499 4037

BED & BOOT MOL GROENEWEGEN

Binnenpad 28  NL-8355 BR GIETHOORN

Openingstijden bootverhuur

9.30  - 17.30 uur

E-mail

info@fluisterboot.nl