Per fluisterboot door de Weerribben

Per fluisterboot door De Weerribben

Schitterende routes
Er zijn 3 schitterende vaarroutes voor u uitgezet, waarbij de Weerribbenroute u vrijwel door het gehele gebied voert, langs picknickplaatsen, af en toe een restaurantje en ook langs het bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer.

Nationaal Park Weerribben-Wieden
In de Kop van Overijssel bevindt zich Nationaal Park Weerribben-Wieden. Bijzonder door z’n rijkdom aan planten en dieren. Zoals de zwarte stern, zilverreiger, aalscholver, kiekendief, talloze reëen, libelles, maar bijv. ook de visotter, alle soorten weidevogels èn volop zoetwatervis. En tussen het riet houden roerdomp, karekiet, rietzanger maar ook de zeldzame waterral zich schuil. De Weerribben, gelegen ten noorden van het Giethoornse Meer, is ontstaan door het samenspel van mens en natuur. Er werd veen afgegraven voor de turfwinning. In de Weerribben wisselen smalle stroken land en water elkaar af. Zeldzame dieren en planten voelen zich er prima thuis. Zoals de grote vuurvlinder. Beleef Nationaal Park Weerribben-Wieden vanaf het water!

PROGRAMMA
Vanaf 9.30 uur. Start boottocht na instruktie, kaart mee.

Per fluisterboot door de Weerribbben

Boottocht door de Weerribben per fluisterboot, 9.30-17.30 uur

Routebeschrijving/kaarten

Parkeren

TOTAALPRIJS

1 t/m 6 personen      €79,-

7 t/m 12 personen   €110,-

"

“Very nice place to rent a kayak:)”

“Dat was even leuk 2 uurtjes varen in de fluisterboot van http://www.fluisterboot.nl  te Giethoorn. Lekker weertje er bij hoor.”

VERSTUUR EEN BERICHT

NEEM CONTACT OP

BEL ONS

06 - 44 99 40 37

ADRES

Binnenpad 28, NL-8355 BR GIETHOORN  

OPENINGSTIJDEN

9:30 - 17:30 uur

Email

info@fluisterboot.nl